Viborgvej 273A

 • 84 m2
 • 2
 • 545.000 kr.

Information

 • Boligtype: Ejerlejlighed
 • Ejerudgift pr. md.: 1333
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 84 m2
 • Værelser / stuer: 2
 • Byggeår: 1934
 • Ombygget: 2011
 • Energimærke: B

Beskrivelse

Komplet boligidyl med pragtfuld terrasse og lavt varmeforbrug. Når man træder ind i boligen, kan man let forveksle den med en lille villa grundet de omfangsrige rum. Men boligen her er en ejerlejlighed, der blot er beriget med masser af god plads inklusive en imponerende sydvendt terrasse. Her får man hjemme i Nr. Søby bare 10 minutter i bil fra Skive og fjorden. Ja, med adresse på Viborgvej skal man faktisk bare starte bilen og køre ligeud, da vejen fortsætter hele vejen ind til city. Men det er sjældent nødvendigt, da Nr. Søby har så meget at byde på. Byen er en hyggelig landsby med alt fra skole, børnehave og bus, til købmanden lige udenfor døren. Højslev Station inden for kort rækkevidde, og hele herligheden er omkranset af grønne marker og åbne vidder, hvor det ikke kræver den store planlægning for at køre ud og nyde naturen i de omkringliggende skove og plantager. Ude er godt, men hjemme er nu engang bedst: På 1. etage af ejendommen venter 84 veludnyttede m2 på at blive indrettet. Fra entréen træder man ind i boligens hjerte: en treenighed af et opholdsrum, der kombinerer køkken, alrum og stue. Det mest fremtrædende i denne skønne afdeling er det rå murværk, der adskiller køkkenet fra resten af rummet. En karakteristisk detalje, der skaber noget spil i det store lokale. Køkkenkrogen er indbydende med skakternet gulv, lyse skabsfronter, meleret bordplade og en robust emhætte hængende over kogepladerne. Herfra kan man stå og kokkerere, mens man skuer ud over stuen, der fint efterlader plads til spisebord, sofaarrangement og reoler. Boligen har ét soveværelse med garderobeplads. Endvidere får man et stort og charmerende badeværelse med hvidmalede plankevægge og praktiske løsninger som vaskemaskine og tørretumbler. Som prikken over i’et kommer den lækre terrasse med en lille forhøjning, hvor man kan placere havemøblerne og tænde op for grillen i sommerhalvåret. Et fuldkomment hjem, hvor man kan nyde tosomheden til fulde.

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5