Viborgvej 250

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1727
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 184 m2
  • Grundareal: 1254 m2
  • Værelser / stuer: 9
  • Byggeår: 1907
  • Ombygget: 2005
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Det dejligste hjem til jer med børn!

Er I en børnefamilie på udkig efter nye rammer og rigelig plads til fremtiden? Så er denne unikke villa det oplagte valg for jer, for lige i hjertet af Søby-Højslev venter jer det dejligste hjem, som står helt klar til at danne rammen om jeres nye tilværelse. Huset vil charmere jer ved første øjekast, for udadtil står det med dannebrogsvinduer og en flot gesims, som desuden går igen på den 98 kvm store garage, der hører med i købet; her er rigelig plads til køretøjerne, og også hobbylivet vil blomstre, for I kan ligeledes udfolde alle de kreative gør-det-selv-projekter.

I vil straks føle jer hjemme her på Viborgvej 250, for indendøre venter jer 184 lækre kvadratmeter med plads til både hverdag og fest, og ikke nok med det, for huset omkranses også af den skønneste have til sommerdagene, så der er tale om den perfekte boligpakke til jer med børn. I får med det samme lyst til at udforske haven, som lokker med sol på den sydvestvendte fliseterrasse – og kan I forestille jer noget bedre end lyse sommeraftener, hvor der tændes op i grillen, mens haven fyldes med latter, og børnene leger frit på den store græsplæne?

Men før I slår jer ned i havens grønne oase, skal I tage turen indenfor, hvor der venter jer den ene gode oplevelse efter den anden. To etager med en smagfuld indretning og en fantastisk rumfornemmelse – det er, hvad I møder, når I tager turen gennem jeres nye hjem, så glæd jer! Hele hjemmet bærer tydeligt præg af moderne opdateringer, og indretningen er holdt i hvide og lyse nuancer, hvilket skaber en venlig atmosfære, som gør det rart at være her.

Plads er der nok af, og planløsningen giver jer alt, hvad I kan ønske jer, for hver etage har sit eget stilrene badeværelse, men derudover får I også fire fine værelser, og førstesalens repos kan indrettes som alt fra legerum til en hyggelig tv-stue. På jeres vej gennem huset vil I levende kunne forestille jer familielivet, der inden længe vil udspille sig i de indbydende rammer, og det gælder især, når I når til stuen og det store køkken-alrum, for her får I den bedst tænkelige kulisse for hverdagslivet med madlavning, lektier og hygge, og I kan også se for jer, hvordan der inviteres på festlige fødselsdage, der vil fylde rummene med gode minder.

Der er altså ikke en finger at sætte på de hjemlige rammer, og beliggenheden matcher, for med en central adresse i Søby-Højslev har I gåafstand til alt, hvad børnefamilien har brug for. Byen ligger som satellitby til Skive, så både tog og bil tager jer på få minutter ind til bylivet, og I har kun få hundrede meter til stationen fra jeres hoveddør – der er desuden samme korte afstand til indkøb, skole, idrætsfaciliteter og daginstitutioner, så her mangler I intet.

Velkommen til en dejlig tilværelse på Viborgvej 250!

Kontakt