Viborgvej 310

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1999
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 197 m2
  • Grundareal: 44690 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1907
  • Ombygget: 1996
  • Energimærke: D

Beskrivelse

EN AF DE SJÆLDNE I DET ATTRAKTIVE NR. SØBY

Naturskøn idyl, højt til himlen og masser af plads – her i det børnevenlige Nr. Søby. Selv om I kommer på landet, så har I ikke mere end ca. 800 meter til bl.a. skolen og Søby-Højslev Arena. Børnefamilien har dermed mulighed for at udleve den landlige boligdrøm.

Grønne marker strækker sig så langt øjet rækker og den fredfyldte lydkulisse brydes kun af fuglesang – velkommen på denne 44.690 m2 store grund, som placerer sig midt i disse skønne omgivelser. Her venter jer en charmerende landejendom og tilhørende udhus med en stor stald og disponible rum, der hurtigt opfylder drømmen om dyrehold.

Ejendommen fordeler sig over 197 m2 og indeholder to etager, der stort set er skræddersyet til familien. Planløsningen er veludnyttet med i alt fire store soveværelser fordelt på to plan, og nogle skønne fælles arealer i form af en stor stue og et flot køkken med alle hårde hvidevarer og spiseplads. Afslutningsvis et moderne badeværelse med separat bruseniche. Gennemgående for ejendommen er det skønne lysindfald, den rummelige atmosfære og de nutidige elementer, der står i flot kontrast til husets landlige ydre.

Omkring ejendommen breder den store grund sig med gårdhave og grønne arealer, der indbyder til et dejligt udeliv. Tænd op i grillen og nyd middagen under åben himmel, eller tag hestene med på en travetur, imens børnene hygger sig med boldspil og fangeleg – her er der plads til at leve livet præcis, som det passer jer bedst.

De naturskønne omgivelser tvinger jer heldigvis ikke til at gå på kompromis med hverdagens fornødenheder. Der er nemlig kun fire minutters cykeltur til den nærmeste skole, og når klokken ringer ud, så kan fritidsinteresserne plejes i Søby-Højslev Arena & Friluftsbad, som tilbyder de bedste badefaciliteter og motionsmuligheder. Nabolaget byder ydermere på flere dagligvarebutikker, daginstitution mv. Her har I alt, hvad hjertet begærer, lige ved hånden!

Boligen opvarmes energivenligt med træpiller i stokerfyr, suppleret med solvarmeanlæg.

Velkommen hjem.

Kontakt