Viborgvej 342

 • 156 m2
 • 4
 • 595.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1713
 • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
 • Boligareal: 156 m2
 • Grundareal: 5781 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1922
 • Ombygget: 1990
 • Energimærke: F

Beskrivelse

Denne skønne ejendom ligger på en stor, grøn grund og stråler midt i de smukke omgivelser. De omkringliggende marker og de naturskønne omgivelser forstærker bare ejendommens charme og danner rammerne for et dejligt hjem.

Vi åbner op for en dejlig have, som indbyder til hyggelige stunder i det fri. Her er der både plads til børneleg og dejligt samvær. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert, et pragtfuldt udeliv venter jer her!

Ejendommen præsenterer sig flot, og den står med et flot og nyere mørkt tag og hvide karme omkring vinduerne. Der er desuden en hyggelig udestue på 17 kvm, et udhus på 46 kvm. samt en dobbelt garage på 70 kvm, hvor "handy-manden" kan sysle med gør-det-selv-projekter.

Boligen, som råder over 156 kvm, byder på en god planløsning og masser af plads til den store familie. Selv om boligen indvendig trænger til friske farver samt forbedringer har den virkelig potentiale og er perfekt for jer der selv vil sætte præg på det hele.

Fra gangen er der adgang til husets badeværelse med bruseniche og badekar, og her kan I nyde en afslappende stund efter en lang dag. Desuden er der tre gode værelser. Køkkenet støder til og er i hvide elementer med masser af opbevaringsplads, og er desuden indrettet med en hyggelig spisekrog.

I hjertet af boligen ligger den store vinkelstue og man forestiller sig straks, hvordan familien samles til hyggelige stunder, imens sneen daler udenfor i de kolde vintermåneder. 

Huset opvarmes med stokerfyr, der er placeret i udhuset.

Her kommer man til at bo blandt landlig idyl, men man befinder sig alligevel mindre end 3 km fra Nr. Søby. Her finder man bl.a. både skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Og med kun 9 km til Skive og 15 km til Viborg er der ikke langt til bylivet.

Velkommen til!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Viborgvej 155

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage,...

Lennart Jensen

5.0
2017-10-03T15:27:59+00:00

Lennart Jensen

Jeg har været meget tilfreds med Huseksperten, som jeg kan anbefale til andre. De solgte mit hus på 14 dage, så det var en positiv oplevelse. Vi havde et rigtig godt samarbejde. Og så var det endda billigere at sælge hos Huseksperten end hos de andre mæglere.

Fasanvej 4

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit...

Mads Peder Dyrberg

5.0
2017-10-03T21:00:29+00:00

Mads Peder Dyrberg

Efter vi skiftede ejendomsmægler til Huseksperten skete der noget. Hos den tidligere mægler var der ingen fremvisninger. Huseksperten solgte mit hus og under hele forløbet var jeg altid godt orienteret. Jeg vil helt klart anbefale Huseksperten til andre.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.
5.0
5