Vindevej 125

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1635
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 141 m2
  • Grundareal: 890 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1947
  • Energimærke: D

Beskrivelse

I det populære Vinde finder I denne solide, røde murstensvilla i tre etager. Den er flot moderniseret og umådeligt velholdt ude, såvel som inde, og boligen er derfor lige til at flytte ind i. Når I slår hoveddøren op, bliver I budt velkommen af en stor hall, hvor man med det samme bemærker den fine trappe op til husets 1. sal. Det lyse klinkegulv fortsætter ud i det rummelige køkken, som er med sorte skabslåger og hvide bordplader, der giver det et meget moderne look. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen, hvilket skaber et særdeles lækkert fællesareal for familien at være sammen på. Selvom der måske er gang i flere forskellige aktiviteter på samme tid de forskellige steder, gør planløsningen, at I stadig kan have følelsen af at være sammen om dem.  På 1. salen er der tre rigtig gode værelser samt et lækkert badeværelse med indmuret bruseniche, væghængt toilet og badekar, hvor I, tilsat lidt musik på højttaleren og måske endda et køligt glas hvidvin, kan stresse af efter en lang arbejdsdag. Der er også kælder med flere disponible rum.

Til huset hører en dejlig have med masser af smukke buske, træer og bede, og idyllen fuldendes med den hvide flagstang og det charmerende legehus. Fliseterrassen, der er adgang til fra køkkenet, udgør en super dejlig oase, hvor I kan sidde og nyde en lun sommeraften, mens duften af grillet flanksteak langsomt breder sig.

Drømmen om en garage og et stort værksted på 144 kvm kan I få opfyldt her. For hobbymekanikeren, den selvstændige med behov for lagerplads eller blot for hobbymanden kan denne plads anvendes til mange fine formål. 

Beliggenheden er perfekt til familien, som ønsker at bosætte sig på en stille og rolig villavej, men samtidig sætter pris på at kunne nå Skive centrum på 7 minutter. Her kan I gå en tur i den hyggelige gågade og handle i én af de mange specialforretninger, byen har til rådighed. 

I Resen finder I den nærmeste skole, daginstitution og idrætshal, hvortil der er cykelsti det meste af vejen. Og med let adgang til Fakta, kan I her hurtigt gøre jeres dagligvareindkøb, så I kan komme hjem og nyde det fantastiske hus på Vindevej 125.

Er det her, I skal bo? Så vil vi med glæde vise jer denne dejlige villa. Ring til os for en fremvisning i dag.

Kontakt