Vinkelvej 27

  • 302 m2
  • 8

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7840 Højslev
  • Boligareal: 302 m2
  • Grundareal: 2258 m2
  • Værelser / stuer: 8
  • Byggeår: 1899
  • Energimærke: D

Beskrivelse

BETAGENDE FLOT OG RUMMELIG VILLA – LIGE UDENFOR NR. SØBY

Her på Vinkelvej 27 befinder der sig en imponerende stor og yderst smuk villa, hvor I ikke behøver at indgå et eneste kompromis med hverken plads eller kvalitet. Her vil I få glæden af smukke materialer i bedste kvalitet, der kombineret med den gennemtænkte planløsning og den dejlige, rolige beliggenhed skaber det helt perfekte HJEM.

Med kun 1.000 meter til byskiltet i Nr. Søby er børnefamilien også sikret en attraktiv placering, og med cykelsti og tunnel er der sikker vej for de små til Nr. Søby Skole, som let nås på 5 minutter på cykel.

I Søby-Højslev finder I alt, hvad I kunne have brug for i en travl hverdag. Her præsenteres I for både dagligvareforretninger, skoler og daginstitutioner, og dertil finder I Højslev Station i byen. Det aktive lokalmiljø er præcis, hvad man drømmer om, når man søger en bolig i et idyllisk landsbymiljø. I området ligger der masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele!

Skulle I dog alligevel en dag hungre efter de muligheder, en lidt større by kan tilbyde, så ligger Skive kun 8 kilometer herfra. Herinde vil I frit kunne udforske de mange butikker og spisesteder.

Og nu til jeres kommende HJEM. Lige siden 1899 har denne smukke ejendom stået flot i de naturskønne omgivelser og markeret sig. Dog er der gjort et stort og gennemgribende stykke arbejde med modernisering af hele huset. Selvfølgelig nænsomt og med omtanke for at bevare husets sjæl og originalitet.

Fra I træder ind ad hoveddøren, og helt frem til I har udforsket hver en detalje og hver en charmerende krog på de i alt 302 kvadratmeter, bliver det tydeligt, at hjemmet på smukkeste vis er blevet moderniseret og vedligeholdt, dog stadig med tanke på hjemmets mange smukke detaljer.

Allerede fra I modtages i den imponerende hall, slås det fast, at denne bolig er noget ganske særligt. De rustikke klinker på gulvet skaber et særligt udtryk og en skøn atmosfære, og samme klinker føres videre ud på badeværelset på stueplan, der i øvrigt er udstyret med både bruser og et lokkende badekar.

Køkkenets landlige udtryk passer perfekt ind i hjemmets stil, og de hvide køkkenelementer spiller smukt sammen med det yderst tiltalende trægulv. Prikken over i’et sættes af de integrerede hårde hvidevarer, der blandt andet byder på et gaskomfur, og med spiseplads i køkkenet er der ikke en finger at sætte her. Heller ikke i stuen findes der mangler. Her mødes I af et helt igennem fantastisk lysindfald, der sikres af de mange charmerende vinduer. Og rummeligheden indtræder også i stuen, hvor selv den store familie har plads til at samles i hverdagen eller til de større begivenheder.

I husets stueplan finder I ud over et meget stort værelse, også en stor baggang, der også fungerer som bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der i øvrigt adgang til et lille depotrum.

På 1. salen finder I fire store værelser, der til trods for de skrå vægge fremstår enormt rummelige. Dette skyldes også de flotte kvistvinduer, hvorfra lyset strømmer ind. På 1. salen ligger også et stort aktivitetsrum, og her kommer villaens smukke detaljer virkelig til sin ret. De synlige loftsbjælker er med til at skabe en behagelig atmosfære. Og selvfølgelig er der også et flot lyst badeværelse med bruseniche heroppe.

Et ekstra plus til denne ejendom er uden tvivl den store garage på 75 kvm, kombineret med hobbyrum, hvor husets varmekilde er installeret, idet opvarmningen sker energivenligt med træpillefyr, suppleret med solvarmeanlæg. Så handymanden har rigtig gode betingelser på denne adresse.

Villaens udendørs områder afspejler i den grad også det smukke indre. Herude får I glæde af en lækker og stor terrasse, der skaber de perfekte rammer for hyggelige stunder i sommerens sol og varme med venner og familie. Til hjemmet hører derudover en stor have med masser af smuk natur og frodig beplantning. Efter en lang arbejdsdag vi I kunne nyde godt af omgivelsernes ro og den friske luft.

Kontakt