Vormstrupvej 8

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1627
  • Beliggenhedsby: 7540 Haderup
  • Boligareal: 144 m2
  • Grundareal: 4320 m2
  • Værelser / stuer: 6
  • Byggeår: 1913
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Midt mellem Viborg og Holstebro folder det midtjyske landskab sig ud med åbne marker og landlig idyl. Her venter jer intet mindre end 4.320 kvadratmeter grund med plads til at udfolde alle jeres drømme. Ejendommen rummer to store udbygninger og ikke mindst det skønne stuehus, som giver jer 144 kvadratmeter med gode betingelser for familielivet.

Når I kommer kørende ad Vormstrupvej, drejer I af ved nummer 8 – her ånder alt fred og idyl, og I bliver naboer til både skov og mark. I præsenteres for stuehuset, som bærer præg af løbende opdateringer. Huset står med grå facade, mørkt tag og hvide dannebrogsvinduer. I bydes velkommen indenfor i entréen, og herfra folder de mange kvadratmeter sig ud med et bryggers, to badeværelser, tre værelser og to stuemiljøer, hvor det ene ligger i åben forbindelse med køkkenet. Herude kan I mødes over madlavningen, og I kan gå i gang med at forberede aftenens menu med udsigt over de naturskønne omgivelser på grunden. Inde i stuen er der fin plads til at indtage de hyggelige hverdagsmiddage, men der er ligeledes rigelig med kvadratmeter til familiens festlige begivenheder. Rummet prydes af et lyst gulv og hvide vægge, hvilket komplementeres af lysindfaldet, så der skabes en luftig atmosfære. Når sommervejret for alvor gør sit indtog, kan I rykke udenfor på den store fliseterrasse. Her kan I sætte jer til rette under åben himmel, mens børnene leger frit på den grønne græsplæne. Og grundens mange kvadratmeter giver jer også store arealer bag huset, som desuden tæller et mindre stykke af den nærliggende skov. I kan derfor indrette jer med alt fra en urtehave til højbede og en bålplads.

Der er altså ingen tvivl om, at I kommer til at bo med natur udenfor hoveddøren og højt til himlen, men I har samtidig kort vej til de daglige gøremål, så det er overskueligt for eksempelvis børnefamilien. Der er nemlig under fem minutters køretur til Haderup, hvor I finder både en daginstitution, en skole og den lokale dagligvarebutik. Samtidig har I kun en halv times kørsel mod henholdsvis vest, syd og øst, før I står i Holstebro, Herning eller Viborg – så der er rig mulighed for at skifte den friske luft ud med byens mange goder.

Velkommen til jeres nye hjem!

Kontakt