Ydunsvej 18

  • 169 m2
  • 5

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 169 m2
  • Grundareal: 990 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 2015
  • Energimærke: A2015

Beskrivelse

Fantastisk livsnyderejendom fra 2015 af højeste kvalitet.

Drømmer I om hverdagsluksus, hvor kvalitet, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed, ja, så kan I godt forberede jeg på den helt store forelskelse! Denne villa er en sand oplevelse, som uden tvivl er et besøg værd. Den store detaljerigdom og de mange delikate indslag fortjener at blive set med egne øjne, for nogle gang er ord simpelthen ikke nok.

Vi vil dog alligevel forsøge…

Ydunsvej er et nyere boligkvarter i det sydlige Glattrup i Skive, hvor der gennem de senere år er spiret mange nye ejendomme op. Det har skabt et spændende kvarter, hvor især mange børnefamilier er flyttet til for at nyde den afsidesliggende placering lidt væk fra bymidten. Ydunsvej er en del af Det Nordiske Kvarter, som er kendetegnet ved sine trygge villaveje, der ender blindt, og som er omfattet af et fantastisk stisystem, der gør det hurtigt og sikkert at cykle den korte tur på fem minutter ind til Brårup Skole.

Denne betagende ejendom befinder sig på et lukket vænge af Ydunsvej, som grænser frit op til det åbne landskab bag sig og derved bringer naturens grønne nuancer helt tæt på, både ude og inde. Ejendommen skiller sig ud fra mængden med sin funkisinspirerede arkitektur, der hylder de rene linjer og det minimalistiske, nordiske design.

Her får man en villa, der er gennemført fra A til Z med alle tænkelige løsninger, som er med til at sætte kirsebærret på toppen af livets dessert. Alt fremtræder som en gennemtænkt helhed, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget. Sådan ser et luksuriøst hjem ud anno 2019.

Villaen er bygget op i ét attraktivt plan med integreret dobbelt carport og en stor indkørsel med god plads til gæsteparkering, når der holdes fødselsdage og julefrokoster. Foran oplever man en velplejet prydhave, der tager sig godt ud, mens man bagved kan se frem til at nyde det lune sommerhalvår i den dejligste have, hvor solen kigger forbi fra alle vinkler. Særligt kan man glæde sig over den store, velanlagte terrasse, der byder på en førsteklasses udsigt over det grønne terræn og græssende heste, mens man nyder et koldt glas vin over sommersalaten og de møre grillbøffer.

Husets indre er karakteriseret ved et stilfuldt look, præget af gode, integrerede løsninger samt velvalgte materialer af høj kvalitet hele vejen igennem. Der er Troldtekt lofter overalt for en god akustik, ligesom der er gulvvarme, spots og et flot naturligt ovenlys ved ankomstpartiet via entré og gang.

Et praktisk vaskebryggers med god skabsplads og integrerede luksusmaskiner ligger på højre hånd sammen med boligens fælles badeværelse. I samme afdeling har man husets tre gode børneværelser. Husets master bedroom ligger for sig selv med eget walk-in-område og privat brusebadeværelse.

Boligens helt store oplevelse er det åbne køkken-alrum i forening med stuen. Her får lyset frit spil fra de store vinduer, og man får et ægte feinschmeckerkøkken med bl.a. vinskab, indbygget kaffemaskine og hvidevarer fra Miele.

Ret kortfattet kan vi kun supplere med "kvalitet hele vejen igennem".

Kontakt