Ydunsvej 62

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2602
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 200 m2
  • Grundareal: 873 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 2017
  • Energimærke: A2020

3D TOUR

Beskrivelse

Fantastisk livsnyderejendom fra 2017 med sans for kvalitet og detaljer, samt med et glimt af fjorden.

Drømmer I om trygge rammer for jeres børn og hverdagsluksus, hvor kvalitet, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed, ja, så kan I godt forberede jer på den helt store forelskelse! Denne villa er en sand oplevelse, som uden tvivl er et besøg værd. Den store detaljerigdom og de mange delikate indslag fortjener at blive set med egne øjne, for nogle gange er ord simpelthen ikke nok.

Vi vil dog alligevel forsøge…

Ydunsvej er et nyere boligkvarter i det sydlige Glattrup i Skive, hvor der gennem de senere år er spiret mange nye ejendomme op. Det har skabt et spændende kvarter, hvor især mange børnefamilier er flyttet til for at nyde den afsidesliggende placering lidt væk fra bymidten. Ydunsvej er en del af Det Nordiske Kvarter, som er kendetegnet ved sine trygge villaveje, der ender blindt, og som er omfattet af et fantastisk stisystem, der gør det hurtigt og sikkert at cykle den korte tur på fem minutter ind til Brårup Skole.

Her får I en villa, der er gennemført fra A til Z med alle tænkelige løsninger, som er med til at sætte kirsebærret på toppen af livets dessert. Alt fremtræder som en gennemtænkt helhed, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget. Sådan ser et luksuriøst hjem ud anno 2021.

Husets indre er karakteriseret ved et stilfuldt look, præget af gode, integrerede løsninger samt velvalgte materialer af høj kvalitet hele vejen igennem. Huset kan prale af et A2020 energimærke, og der installeret solcelleanlæg, gulvvarme i hele boligen, et Nilan ventilationsanlæg, centralstøvsuger samt træ/alu vinduer og døre.

Villaen er bygget op i ét attraktivt plan med en stor garage, så festlokalet hurtigt kan indrettes på livets mærkedage. Foran huset oplever I en stor flisebelægning ved indkørsel og indgang, samt en velplejet have, der tager sig godt ud, mens I bagved kan se frem til at nyde det lune sommerhalvår i den dejligste have, hvor solen kigger forbi fra alle vinkler. Særligt kan I glæde jer over den store, velanlagte terrasse, hvor I kan nyde et koldt glas vin over sommersalaten og de møre grillbøffer, som er tilberedt på grillen.

Der er 4 gode børneværelser og et soveværelse med eget walk-in-closet. Værelserne er fordelt så der er mulighed for at lave voksen- og børneafdeling, idet badeværelserne ligeledes ligger i hver sin afdeling. Begge badeværelser er udstyret med bruseniche.

Huset rummer endvidere et praktisk vaskebryggers med god skabsplads og integrerede maskiner.

Boligens helt store oplevelse er det åbne køkken alrum i forening med stuen, hvor I får en totaloplevelse med loft til kip og med ovenlysvindue, der sammen med de store vinduespartier giver det mest fantastiske lysindfald. Her er intet mindre end et drømmekøkken med vask i køkkenøen og god plads til, at hele familien kan være fælles om madlavningen. Alrummet har plads nok til det store spisebord, hvor den større familie kan samles til hyggelige sammenkomster. Prikken over i’et er den indbyggede biopejs mellem stuen og alrummet, der kan nydes fra både stuen og alrummet. Den giver begge rum en ro og varme på en særlig stilfuld måde.

Der er herudover et lille udhus i haven, til haveredskaber mv.

Ret kortfattet kan vi kun supplere med "kvalitet hele vejen igennem". Så velkommen i jeres nye hjem!

Kontakt