×
Kontantpris: 595.000 kr.

Bundgårdsvej 5, Kjeldbjerg, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 595.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 133
  • Carport 40
  • Kælderareal 55
  • Grundareal 772
  • Energimærke A2010
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.371
  • Byggeår 1975

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Bundgårdsvej 5, Kjeldbjerg, 7800 Skive
Plantegning Bundgårdsvej 5, Kjeldbjerg, 7800 Skive
Plantegning Bundgårdsvej 5, Kjeldbjerg, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Moderne villa med masser af plads og charme!

Velkommen til denne imponerende villa på 188 kvm, hvoraf 133 kvm udgør det skønne boligareal i stueplan, og yderligere 55 kvm venter jer i den rummelige kælder med uanede muligheder.
 
Beliggende i et fredeligt kvarter i Kjeldbjerg, er denne ejendom perfekt for jer, der ønsker en rolig tilværelse med nem adgang til alle bekvemmeligheder. Med kun ca. 5 km til byskiltet i Stoholm er der rig mulighed for indkøb og shopping. Alternativt kan I vælge en kort køretur på ca. 7 km og befinde jer i Skive, en pulserende by med et væld af underholdningsmuligheder og spændende oplevelser. Den lokale skole i Vridsted er inden for rækkevidde, hvilket gør det til et ideelt område for børnefamilier.
 
Boligen er blevet moderniseret med bl.a. badeværelse og luft-til-vand varmepumpe, og der er installeret træpilleovn i stuen.

 
Den store lukkede have vil imponere jer med sin velplejede græsplæne og hyggelige terrasse. Her er der rig mulighed for udendørs aktiviteter, afslapning og gode stunder med venner og familie.
 
Indvendigt er boligen blevet flot moderniseret og tilbyder alle moderne faciliteter. Det flotte køkken er veludstyre og har god spiseplads i alrummet, hvor I nemt kan samle hele familien omkring spisebordet. Det lækre badeværelse byder på en rummelig bruseniche og en stilfuld indretning, der vil imponere enhver. Boligens stue er et skønt og lyst rum, der inviterer til afslapning og hygge. Herfra har I direkte udgang til en charmerende udestue og en skøn overdækket terrasse, hvor I kan nyde de smukke omgivelser og den friske luft i alle årstider. Entréen byder jer velkommen med sin rummelighed og fører jer direkte til en praktisk dobbelt carport. Her er der plads til to biler, så I aldrig behøver bekymre jer om parkering.
 
Kælderen er en sand skat med sine to dejlige disponible rum, der kan tilpasses præcis efter jeres behov. Derudover rummer kælderen et badeværelse med bruser, toilet og håndvask samt et vaskerum, der gør den daglige rutine enkel og bekvem.
 
Denne villa tilbyder jer den perfekte kombination af moderne komfort, rummelighed og en attraktiv beliggenhed. Mulighederne er uendelige, og I vil uden tvivl føle jer hjemme med det samme.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail