×
Kontantpris: 3.195.000 kr.

Petuniavej 207, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 3.195.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 215
  • Garage 50
  • Værelser 7
  • Grundareal 899
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.785
  • Byggeår 1998

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Petuniavej 207, 7800 Skive
Plantegning Petuniavej 207, 7800 Skive
Plantegning Petuniavej 207, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Villa med fjordudsigt i roligt kvarter

Velkommen til dette unikke hjem, der vil betage dig fra første øjeblik.
 
Dette pragtfulde hus på 215 kvadratmeter, bygget i 1998, præsenterer sig som en sand perle nær fjorden.
 
Beliggende for enden af vejen, vil du blive forkælet med en betagende udsigt, der strækker sig ud over det glitrende vand og fjorden.Denne børnevenlige og rolige placering er et drømmescenarie for familier, der ønsker at bo i harmoni med naturen og nyde det bedste af begge verdener.
 
På blot 480 meter via en sti, føres du ned til fjorden, hvor du på et øjeblik kan udforske de naturskønne omgivelser og skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste

 
En sand juvel blandt faciliteterne er den dejlige murede garage på 50 kvadratmeter med to porte, der tilbyder den perfekte opbevaringsløsning til dine køretøjer og giver dig plads til at udforske din passion for biler eller håndværk. Denne garage afspejler elegance og funktionalitet, og stilen passer perfekt til husets design.
 
Dette hus har masser at byde på med sine 4 rummelige værelser, der giver hver enkelt beboer mulighed for privatliv og komfort. Den imponerende opholdsstue indbyder til afslapning og samvær, mens det store køkken-alrum skaber den perfekte ramme for kulinariske oplevelser og familiemiddage. De to stilfulde badeværelser med brusenicher er en æstetisk fornøjelse og giver dig mulighed for at forkæle dig selv med en opfriskende start på dagen eller afslappende øjeblikke af selvforkælelse. Det praktiske bryggers er en bonus, der forenkler din daglige rutine. Centralt i huset finder du en stor fornem hall, der fungerer som hjertet af hjemmet. Denne imponerende plads byder dig velkommen og forbinder elegant de forskellige rum i huset, hvilket skaber en følelse af sammenhæng og raffinement.
 
På førstesal er der udgang til 2 store altaner, en på hver side af huset, og fra den ene altan kan du opleve den storslåede udsigt over fjorden, der vil fange dit blik og berige dine sanser med sin skønhed og magi.
 
Den tilhørende store og velplejede have omslutter huset og giver dig mulighed for at skabe dine egne oaser af fred og ro. Den lukkede terrasse giver dig en helt ugenert oplevelse, hvor du kan nyde solen og slappe af uden forstyrrelser.
 
Dette hjem er en invitation til at leve i harmoni med naturen og samtidig nyde det bedste af moderne livsstil og komfort. Grib denne mulighed for at blive ejer af dette vidunderlige hjem, hvor skønhed, funktionalitet og komfort er i højsædet.
 
Bemærk at der er ved at blive installeret fjernvarme i huset.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail