×
Kontantpris: 1.125.000 kr.

Mosevej 93, Virksund, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.125.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeFritidsbolig
  • Boligareal 95
  • Værelser 5
  • Grundareal 2.500
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.354
  • Byggeår 1983

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Mosevej 93, Virksund, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Beliggende i noget af det mest rolige og ugenerte, bydes I velkommen til et skønt sommerhusområde, med kun 450 meter fra den dejlige badestrand i Virksund. Fritidshusets sommerlige stemning kalder på livsnyderne.


Beliggende i noget af det mest rolige og ugenerte, bydes I velkommen til et skønt sommerhusområde, med kun 450 meter fra den dejlige badestrand i Virksund. Fritidshusets sommerlige stemning kalder på livsnyderne, som drømmer om at sænke skuldrene, læne sig godt tilbage på terrassen og uforstyrret bare være i nuet og nyde stilheden.
 
Her hersker en helt særlig ro med mulighed for at nyde naturens bedste sider. Fritidshuset ligger placeret i et eftertragtet sommerhusområde, hvor muligheden for at se oddere, fiskehejrer og sæler trækker folket til. Det hyggelige område byder på masser af aktiviteter i den friske luft for hele familien. Naturen er den bedste legeplads, og med tonsvis af langstrakte, grønne vidder for jeres fødder er det bare om at gå på eventyr, hvad end det foregår til fods eller på cykelsadlen. Der er masser af stisystemer, som leder jer til fjord, badestrand, campingpladsen, lystbådehavn og det maritime havnemiljø i Virksund, eller hvis I blot ønsker jer en travetur i naturen. 
Der er bestemt ikke sparet på udearealerne, for fritidshuset serverer en imponerende, ugenert grund på 2.500 kvadratmeter, hvor I har mulighed for at suge solens bagende stråler til jer fra morgen til aften. Der er tilmed en dejlig stor overdækket terrasse. Dette sted er bare det helt oplagte samlingspunkt for hele familien.
 
Ja, man får næsten ikke lyst til at forlade det naturskønne udemiljø - men bare rolig, fritidshusets indre er mindst lige så attraktivt. De 95 kvadratmeter fordeler sig på et køkkenalrum og opholdsstue i et, 4 soveværelser, et badeværelse med bruseniche og med plads til vaskemaskine, samt en indgang. Opholdsstuen flotter sig med en brændeovn og nogle store vinduespartier, der giver det skønneste lysindfald. Der er endvidere installeret varmepumpe i stuen. Køkkenet fremstår rummeligt og åbent med en halvø, der vender ud mod gæsterne, der kan sidde rundt om det store spisebord. Badeværelset præsenterer sig pænt og renoveret med lyst inventar.
 
Sommerhuset er løbende renoveret og fremstår i særdeles fin stand. Alt i alt er fritidshuset kendetegnet ved et moderniseret udtryk, der pryder alle rum som en skøn, rød tråd. Det er nærmest lige meget, om I befinder jer ude på badeværelset, i stuen eller på terrassens lune fliser - I er omgivet af gode detaljer, der står klar til at præge jeres sommerferie.
 
Vi glæder os til at tage imod jer.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail